Stefanović najbolji strelac u seniorskoj konkurenciji puškom za 2018.

Kragujevčanin Milutin Stefanović proglašen je za najboljeg strelca u seniorskoj konkurenciji puškom za 2018., u izboru Streljačkog saveza Srbije. Pehar mu je uručen na godišnjoj dodeli priznanja “Strelac godine” u Beogradu. Stefanovićev matični klub “Čika Mata” zauzeo je četvrto mesto u konkurenciji 29 klubova.

Streljački savez Srbije i ove godine je proglasio najuspešnije strelce i klubove u 2018. godini i dodelio priznanja “Strelac godine”. Priznanje za najuspešniju takmičarku otišlo je u ruke Zorane Arunović iz kluba “Olimpik 011”, koja je na Svetskom prvenstvu u Čangvonu osvojila srebro vazdušnim pištoljem. Najbolji u muškoj konkurenciji je Damir Mikec iz kluba “Policajac”, koji je na šampionatu planete „pogodio“ srebro malokalibarskim pištoljem slobodnog izbora i predvodio tim Srbije ka odličju istog sjaja u ekipnoj konkurenciji. Za najboljeg trenera proglašena je Jelena Arunović, selektor za pištolj u stručnom štabu SSS i lični trener Zorane Arunović.

Dodeljena su priznanja i najboljim pojedincima po kategorijama i oružju. Član kragujevačkog Streljačkog kluba “Čika Mata” Milutin Stefanović proglašen je za najboljeg strelca u seniorskoj konkurenciji puškom za 2018.

Na svečanosti Streljakog saveza Srbije u Beogradu proglašeni su i najbolji klubovi. Kragujevački Streljački klub “Čika Mata” zauzeo je četvrto mesto na rang listi najboljih, u konkurenciji 29 klubova. Prvoplasirani je bio beogradski “Policajac”, drugo mesto pripalo je klubu “Olimpik 011”, a treće Partizanu.